Even voorstellen

Mijn naam is Marleen Ennenga. Het koken heb ik al vroeg van mijn oma en moeder geleerd, van oma kregen we typisch Duitse en Spaanse gerechten, m’n moeder vulde die weer aan met de Franse keuken en soms de Hollandse; een veelvoud van intense smaken.

Ik heb inmiddels 20 jaar als groepsleidster in de gezondheidszorg gewerkt. Daarbij heb ik gezien hoe belangrijk ADL zelfredzaam- en zelfstandigheids trainingen zijn voor een (nieuw) volwaardig bestaan. Het belang van zelfstandig functioneren werd de rode draad in mijn loopbaan.

Na een opleiding als vormgever ben ik eigenaar geworden van een horecazaak en een cateringbedrijf daarbij heb ik o.a. mijn liefde voor voeding en koken herontdekt. Later als werkbegeleider heb ik de combinatie koken en trainen verder ontwikkeld.

Naast mijn werk heb ik altijd met veel plezier gekookt. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan.

Ik haal mijn inspiratie vooral uit de landen rondom de Middellandse zee, kleurrijk, lekker, eenvoudig en gezonde gerechten. Daarbij hoort het beeld van lange tafels, warmte, buiten, samen eten, samen klinken, kortom het grote genieten.

Ik hoop je te mogen ontmoeten.